2x7619FBAA-65CE-40E8-94FA-2FB7C88D9250Доступно в x2x2x2EFF7CEFA-E6F8-49AC-9CC6-65A7B4830579x2x2Cow newEye 2Created using Figma8F60A0CF-4163-4B4D-A7CD-D4992B8DB90AF7B68751-3932-4A3C-870C-6F2EA50C54D11E3E171D-4DDF-436F-83C4-B8A3467D4868СКАЧАЙ НА Ресурс 1Group 3Group 3Group 3Group 3Group 3Group 3!odnoklassnikiCreated using FigmaGroup 2RectangleШэрингCreated using FigmaРесурс 1vkCreated using Figma

Ультрапастеризоване молоко для сучасного життя

  • Можна довго зберігати не в холодильнику в закритому герметичному пакеті, закуповувати про запас і брати з собою.
  • Проходить обробку методом ультрапастеризації, яка дозволяє зберегти користь молока. Такий продукт ідеально впишеться у здоровий раціон.
  • «Очищене» від шкідливих мікроорганізмів і захищене багатошаровою упаковкою – не скисає в закритому пакеті.
  • Не потребує кип'ятіння – можна наливати в склянку і додавати в кашу або пластівці прямо з пакету.

НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ РОБЛЯТЬ НАШЕ ЖИТТЯ ПРОСТІШИМ І БЕЗПЕЧНІШИМ, І МОЛОЧНА ПРОМИСЛОВІСТЬ НЕ СТАЛА ВИНЯТКОМ.

Ультрапастеризація – найсучасніший спосіб обробки молока, який гарантує безпеку продукту і тривале збереження корисних властивостей.

У свіжовидоєному молоці немає шкідливих бактерій. Його «стерильність» забезпечує бактерицидний фермент, який виробляється молочною залозою корови. Але діє він лише кілька годин, потім в молоко із навколишнього середовища починають потрапляти бактерії. Таке молоко небезпечне для людини і вимагає обробки.

Для ультрапастеризації підходить виключно молоко сортів вищий і екстра. Низькосортна сировина при нагріванні згорнеться і заб'є труби дорогого устаткування, що призведе до зупинки виробництва на тривалий час.

При ультрапастеризації молоко швидко нагрівають і витримують при температурі 137 градусів протягом 4-х секунд, потім різко охолоджують до кімнатної температури. За цей час висока температура знищує шкідливі мікроорганізми і їхні спори, але корисні вітаміни і мікроелементи не встигають зруйнуватися.

Оброблене молоко в стерильних і герметичних умовах розливають в багатошарову картонну асептичну упаковку, яка захищає продукт від впливу світла, повітря, бактерій і міграції запахів. У герметичній картонній упаковці молоко може зберігатися кілька місяців не в холодильнику і не скисати, оскільки в ньому немає мікроорганізмів, які викликають бродіння.

В ритмі міста: купуємо про запас.

Кожен день ходити в магазин за молоком? – На це просто немає часу!

Запитати
s
Завантаження 0%