2x7619FBAA-65CE-40E8-94FA-2FB7C88D9250Доступно в Group 4 CopyGroup 41 Copyx2x2x2EFF7CEFA-E6F8-49AC-9CC6-65A7B4830579x2x2Cow newEye 2Created using Figma8F60A0CF-4163-4B4D-A7CD-D4992B8DB90AF7B68751-3932-4A3C-870C-6F2EA50C54D11E3E171D-4DDF-436F-83C4-B8A3467D4868СКАЧАЙ НА Ресурс 1Group 3Group 3Group 3Group 3Group 3Group 3!Ресурс 1odnoklassnikiCreated using Figma63809FF4-E61A-4E2E-A817-48E0E2AF162DBitmap851B4A74-D267-4F8B-BDE8-9F75FC63A1F7851B4A74-D267-4F8B-BDE8-9F75FC63A1F7Group 2RectangleШэрингCreated using FigmaРесурс 1vkCreated using FigmaGroup 41

Взяв і з'їв: рецепти офісних обідів

Навіть якщо у вашому офісі чудова їдальня і різноманітність кафе навколо, інколи хочеться урізноманітнити меню і зробити обід більш оригінальним. Ділимося цікавими і корисними рецептами страв, які ви з легкістю приготуєте вдома. Головне, не їжте за комп'ютером – навіть з домашнім обідом краще відправитися в корпоративну їдальню або, наприклад, прогулятися до найближчого парку.

Взяв і з'їв: рецепти офісних обідів

Салат з пасти, помідорів, тунця і кукурудзи

Приготування: 

250 грам пасти (з твердих сортів пшениці)

1 огірок

100 грам сиру фета

200 грам томатів черрі

1 стакан консервованої кукурудзи

200 г консервованого тунця

Пучок базиліка

2 столові ложки оливкової олії

Сіль, перець за смаком

Приготування: 

Вкиньте пасту у підсолену киплячу воду і варіть відповідно до інструкції на упаковці. Готову пасту перекладіть в окрему ємність, додайте оливкову олію.

Томати черрі розріжте навпіл, наріжте кубиками огірок. Змішайте нарізані овочі з пастою, додайте тунець, кукурудзу, базилік, сіль і перець.

Гречка з адигейським сиром і медом

Якщо звичайна гречка вам приїлася, спробуйте перетворити її на солодку страву.

Інгредієнти:

  • 1 стакан гречаної крупи ядриця
  • 300 мл вершків жирністю не менше 20%
  • 150 грам адигейського сиру
  • 1 столова ложка цукру
  • 1 столова ложка топленого масла
  • Сіль
  • Рідкий мед
  • Улюблені ягоди

Приготування:  

Розігрійте топлене масло в каструлі, всипите гречку, додайте сіль і перемішайте. Залийте дві склянки води, доведіть до кипіння, закрийте кришкою і варіть на невеликому вогні 20 хвилин. Водночас змішайте вершки з ванільним цукром і ложкою меду. Доведіть до кипіння вершки, але не кип'ятіть.

Готову кашу перекладіть в глибоку ємність, залийте вершками, а зверху викладіть тонко нарізаний адигейський сир. Перш ніж їсти, полийте страву медом. За бажанням можна додати улюблені ягоди, наприклад, лохину або малину. 

Гранола класична 

Страви для сніданку – це стереотип, з яким ми пропонуємо боротися. Спробуйте приготувати напередодні і взяти з собою на роботу гранолу – прекрасне джерело складних вуглеводів, що забезпечить тривале відчуття ситості.  

Інгредієнти: 

2 склянки вівсяних пластівців

1/2 склянки будь-яких мелених горіхів

1/3 склянки родзинок

Жменя сушеної журавлини

1/4 чайної ложки солі

1/4 склянки меду

1/2 чайної ложки кориці

3 столових ложки рослинної або оливкової олії

1 столова ложка води

2 столових ложки цукру

Приготування: 

Змішайте в глибокій ємності вівсяні пластівці, горіхи, цукор і сіль.

На слабкому вогні нагрійте мед, додайте воду, корицю, масло і доведіть до однорідності. Залийте в сухі інгредієнти і ретельно перемішайте. Розігрійте духовку до 130 градусів, деко застеліть пергаментним папером. Розподіліть всю масу рівномірно по поверхні дека і відправте в духовку. Запікайте півгодини і не забувайте кожні 10 хвилин перемішувати ложкою. Дістаньте з духовки, додайте родзинки і журавлину, запікайте ще 15 хвилин до золотистого кольору. Остудіть і покладіть у контейнер.

Перед вживанням залийте гранолу молоком середньої жирності. Якщо у вашому офісі немає безкоштовного молока від компанії, купіть кілька порційних упаковок по 200 мл. Щоб молоко завжди було під рукою, вибирайте ультрапастеризоване. Його термін придатності довший і для зберігання зовсім не потрібен холодильник. А завдяки компактному розміру навіть у шухляді робочого столу воно не займе багато місця.


Запитати