2x7619FBAA-65CE-40E8-94FA-2FB7C88D9250Доступно в Group 4 CopyGroup 41 Copyx2x2x2EFF7CEFA-E6F8-49AC-9CC6-65A7B4830579x2x2Cow newEye 2Created using Figma8F60A0CF-4163-4B4D-A7CD-D4992B8DB90AF7B68751-3932-4A3C-870C-6F2EA50C54D11E3E171D-4DDF-436F-83C4-B8A3467D4868СКАЧАЙ НА Ресурс 1Group 3Group 3Group 3Group 3Group 3Group 3!Ресурс 1odnoklassnikiCreated using Figma63809FF4-E61A-4E2E-A817-48E0E2AF162DBitmap851B4A74-D267-4F8B-BDE8-9F75FC63A1F7851B4A74-D267-4F8B-BDE8-9F75FC63A1F7Group 2RectangleШэрингCreated using FigmaРесурс 1vkCreated using FigmaGroup 41

Перерва на молоко: яке краще підходить для офісу

Чи можна уявити офіс без кави, а каву без молока? Напевне, ні. Цей продукт – один з найголовніших на офісній кухні, і багато компаній закуповують його для співробітників оптом. Розповімо вам, як молоко може допомогти в роботі та яке краще підходить для офісу.

Перерва на молоко: яке краще підходить для офісу

Про користь молока

Молоко корисно пити не тільки дітям, але й дорослим. Воно має заспокійливий ефект на шлунок і відновлює мікрофлору, оскільки містить корисні речовини. А ще швидко втамовує голод, який може зненацька застати, коли запрацювався на роботі. 

Сучасні технології дозволяють подовжити життя молока без втрати користі. Аби цей стратегічний продукт був завжди в офісі, надавайте перевагу ультрапастеризованому молоку. Завдяки особливій технології термічної обробки його можна довго зберігати не в холодильнику, а тому зручно купувати оптом.

Про ультрапастеризоване

Ультрапастеризоване молоко виготовляється за сучасною технологією. Але спочатку натуральне молоко проходить жорстку перевірку, оскільки для ультрапастеризації підходить молоко тільки вищого ґатунку. Щоб визначити сортність молока, лаборанти на заводі проводять десятки аналізів – перевіряють склад молока на вміст корисних речовин, відсутність антибіотиків і шкідливих бактерій.

Що ж відбувається з молоком при ультрапастеризації? Молоко нагрівається до 137°С, утримується при цій температурі 4 секунди і різко охолоджується. Цього часу достатньо для знищення шкідливих бактерій, спор, цвілі, вірусів та вегетативних клітин. При цьому більшість вітамінів і мікроелементів за такий короткий час обробки не встигають зруйнуватися, і молоко зберігає свої корисні властивості.

Після обробки молоко розливається в асептичні шестишарові упаковки, які захищають продукт від впливу повітря, сонячних променів і попадання до пакету бактерій із зовнішнього середовища.

Все це дозволяє зберегти поживні якості та продовжити термін придатності ультрапастеризованого молока – в закритому вигляді його можна зберігати до півроку навіть при кімнатній температурі. А це означає, що в офісному холодильнику залишиться місце для інших улюблених продуктів.

Про свідомий вибір та зручність

  • Упаковка, що піддається переробці: у багатьох офісах обговорюються питання екології. Знак «Вищий молочний стандарт» на упаковці молока говорить не тільки про те, що молоко пройшло обробку за технологією ультрапастеризації, але й про те, що упаковка підходить для переробки.
  • Можливість відкривання/закривання: в умовах офісу не дуже зручно використовувати упаковку без кришечки або м’які пакети. Можна легко пролити молоко – використовуючи ультрапастеризоване в картонному пакеті, ви цього уникнете.
  • Об’єм: якщо в компанії багато любителів молока, можна купувати упаковки великого об’єму і робити свій невеликий внесок в збереження цінних природних ресурсів.

Про різноманітність:

Молоко можна не тільки додавати до кави. Ось кілька ідей для офісного перекусу – вам на замітку.

Швидкорозчинні каші: вівсяні, гречані, рисові каші швидкого приготування дуже популярні серед офісних працівників в якості перекусу. Для розведення каші можна використовувати окріп, однак якщо взяти молоко, страва буде смачнішою та ситнішою.

Вівсяний коктейль: незвичайним варіантом для перекусу можуть стати напої на основі вівсяного борошна з додаванням молока. Такий висококалорійний, поживний та корисний для здоров’я напій допоможе швидко відновити енергію.


Запитати